info@halasiaprok.hu      +36 (70) 4433 535

Adatkezelés

Home / Adatkezelés

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

demo opzioni digitali gratis Az Elitnet Szolgáltató Kft. (továbbiakban Szolgáltató) a felhasználók személyes adatainak kezelése során a vonatkozó jogszabályoknak eleget tesz. binära optioner bra eller dåligt more info here http://bti-defence.com/language/en/mdhelicopters-id/ A nyilatkozatnál figyelembe vett vonatkozó hatályos jogszabályok:
az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, a hírközlésről szóló 2001. évi XL. törvény VIII. fejezetében foglalt rendelkezések, az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény.

binary options trading plus500 Személyes adatok:

Az Adatkezelő (Szolgáltató) gondoskodik az adatok biztonságáról, valamint megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések érvényre juttatásához szükségesek. Az adatokat védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozás, vagy törlés, illetve sérülés valamint megsemmisülés ellen. Szolgáltatásaink megrendeléséhez személyes adatok megadása is szükséges lehet. Ezen adatok közlése önkéntes és kizárólag a Megrendelő/Felhasználó akaratából történik. Az igénylés vagy megrendelés (regisztráció) során megadott adatok valódiságáért a Felhasználó vállal feleőséget. A igénylő vagy megrendelő űrlap kitöltésével a Felhasználó az általa közölt adatoknak az Adatkezelő által történő kezeléséhez hozzájárul. Az adatkezelés célja a Felhasználók azonosíthatóságának megvalósítása, és a szolgáltatás személyre szabási lehetőségének biztosítása.

have a peek at these guys Automatikusan keletkező adatok (naplóállományok):

A szolgáltatások során keletkező naplóállományok elemzése fontos információkat nyújt a szolgáltató számára. A kiszolgáló szerver bármilyen fájlfeltöltés vagy megtekintés esetén rögzíti a kérés dátumát, a látogató IP címét, kérés típusát, időpontját, szerverről lekért URL-t, (hiba vagy hiányzó fájl esetén az el nem ért URL-t),használt böngésző típusát. Az ilyen információk személyes azonosításra nem alkalmasak. Ezeket az adatokat az oldalstatisztikák készítéséhez, a szolgáltatások adminisztrálásához, a látogatók szokásainak elemzéséhez használjuk fel, melyek szolgáltatásaink színvonalának emelését segítik elő. Az így keletkező adathalmaz személyes azonosításra alkalmas, más forrásból származó információkkal nem kapcsoljuk össze. Az adatkezelés célja a rendszer biztonságos és folyamatos működésének biztosítása. Az Adatkezelő által kezelt adatokhoz kizárólag az Adatkezelő férhet hozzá. A fent leírt adatok (és naplóállományok) keletkeztetéséhez és kezeléséhez a Felhasználó a szolgáltatás igénybevételével hozzájárul.

navigate to this website Az adatok felhasználása:

Az Adatkezelő a rendelkezésére álló fenti adatokat - amíg azok személyes adat jellege megmarad - harmadik személy részére nem adja ki.

i thought about this Ez alól kivételt képeznek a következő esetek:

ha Szolgáltató jogi, illetve gazdasági képviseletét ellátó cégek vagy személyek kérik, ha azokat jogszabályban erre feljogosított állami szerv hivatalos eljárása során kéri, ha harmadik személy vagy az Adatkezelő jogai vagy törvényes érdekei védelmében polgári peres vagy magánvádas büntetőeljárást kíván a Felhasználó ellen indítani, ha az Adatkezelő a Felhasználóval szemben büntetőeljárást kíván kezdeményezni számítógépes csalás miatt.

Utolsó módosítás: 2015.04.01. 
Elitnet Szolgáltató Kft.

http://www.mongoliatravelguide.mn/?sakson=strategia-opzioni-binarie-10-minuti&502=50
 
 
  Kapcsolat
  Szolgáltató:

http://protak.se/?koftuna=bin%C3%A4ra-optioner-analyser&9c4=31 Elitnet Kft.

http://ithu.se/styrgruppen

Tastylia online Tel : + 36 (70) 4433 535
E-mail : info@halasiapok.hu
Telefonos ügyfélszolgálat : hétköznap 9:30 - 17:30

great post to read
  Halasi Aprók

app für binäre optionen Apróhirdetés Kiskunhalas, Halasi Apróhirdetés, Balotaszállás apróhirdetés, Harkakötöny apróhirdetés, Kisszállás apróhirdetés, Kunfehértó apróhirdetés, Pirtó apróhirdetés, Tázlár apróhirdetés, Tompa apróhirdetés, Kelebia apróhirdetés, Imrehegy apróhirdetés, Tajó apróhirdetés, Zsana apróhirdetés

go to site